Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. OK

Προσωπικά Δεδομένα

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

H εταιρία 5Κ Αφοί Κανελλόπουλοι (εφεξής αποκαλούμενη ως Εταιρία), με έδρα το Θεσσαλονίκη και με δραστηριότητα την εμπορία καλλυντικών, ειδών δώρου και σπιτιού, δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautyfly.gr  με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο χρήστης αναγνωρίζει ότι, όταν προβαίνει σε καταχώρηση παραγγελίας μέσω αυτού, είναι απαραίτητο να παρέχει ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας και ενδεχομένως θα κρατηθούν ως αρχείο, τα οποία προσωπικά στοιχεία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια αρχή και για τα οποία η Eταιρία χαρακτηρίζεται ως υπεύθυνος επεξεργασίας. Η εταιρία δεν συλλέγει Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα (πχ ηλικία), εκτός αν το ζητήσει ο χρήστης για λόγους εμπορικούς/διαφημιστικούς.

Η συλλογή και η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την Εταιρία, τον έλεγχο και τη βελτίωση, αλλά και την προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με αγαθά και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών ή/και εμπορικών πληροφοριών για την Εταιρία. Ο χρήστης δικαιούται να έχει οποιαδήποτε στιγμή πρόσβαση στο αρχείο και να απαιτεί διόρθωση ή διαγραφή όσων δεδομένων τον αφορούν.

H Εταιρία έχει αναπτύξει νόμιμα μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις, τα συστήματα και τα αρχεία της. Η Εταιρία εγγυάται την εμπιστευτικότητα κι ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, ωστόσο μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες δημόσιες αρχές προσωπικά δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.

Ο χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την αλήθεια, την ακρίβεια, την εγκυρότητα αλλά και την γνησιότητα και συνάφεια των προσωπικών δεδομένων που γνωστοποιεί στην Εταιρία.

H Εταιρία, με την προϋπόθεση ρητής συναίνεσης του χρήστη (εγγραφή σε Newsletter), παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερώνονται για νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για τυχόν προσφορές με την αποστολή διαφημιστικών/ενημερωτικών μηνυμάτων σε ηλεκτρονική μορφή (email) ή μέσω τηλεφώνου. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης δικαιούται να διακόψει τη λήψη αυτών των διαφημιστικών μηνυμάτων όποτε επιθυμεί.

Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν στο αρχείο της εταιρείας για διάστημα οχτώ (8) ετών από την τελευταία ενημέρωση ή συναλλαγή.

Όταν ο χρήστης αποστείλει οποιοδήποτε αίτημα στην Εταιρία, οι πληροφορίες παραμένουν απόρρητες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την απαιτούμενη ενέργεια. Το περιεχόμενο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους, παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και σε νόμιμη αρχή, εφόσον αυτό ζητηθεί από την Εταιρία, ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος είναι προσβλητικό ή επιζήμιο για την Εταιρία ή για τρίτους, τα συμφέροντα των οποίων οφείλει να προασπίζεται η εταιρεία (τρίτοι χρήστες, προμηθευτές κλπ). Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.  

SoftOne

Η Εταιρία χρησιμοποιεί το σύστημα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού (ERP) SoftOne Business Explorer, το οποίο χρησιμοποιείται ως βάση δεδομένων των στοιχείων των πελατών και προμηθευτών της και διαχειρίζεται ενδοεπιχειρησιακά τις παραγγελίες για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται στο συγκεκριμένο σύστημα καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου της εταιρίας SoftOne, την οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στo https://www.softone.gr/privacy-policy/.

Skroutz

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy

Cookies
Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στον υπολογιστή, στο tablet και στο κινητό σας τηλέφωνο, και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε. Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες, όπως το όνομα του ιστότοπου από τον οποίο προέρχεται, τη διάρκεια ζωής του, και μια τιμή, που είναι συνήθως γράμματα και αριθμοί. Τα cookies μάς επιτρέπουν να αποθηκεύουμε διάφορες ανώνυμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τις προτιμήσεις κατά την πλοήγηση σας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά τον ιστότοπο μας. Χρησιμοποιούμε cookies για την ευκολότερη πλοήγησή σας, αλλά και για να προσαρμοστούμε καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, όπως και για τη βελτίωση της χρήσης και λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ασφάλεια SSL

Η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες, με πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Χρήστες κάτω των 18

Για χρήστες κάτω των 18 ετών, θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautyfly.gr.